Mancare de mazare cu carne de porc

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 g mazare congelata
  • 600 g carne de porc
  • o ceapa
  • un morcov
  • 200 ml suc de rosii
  • o lingura pasta de ardei
  • o frunza de dafin
  • o lingura faina
  • boia dulce
  • sare
  • piper
  • marar verde

Mod de preparare

Am spalat carnea bine si am portionat-o. Morcovul si ceapa le-am curatat, spalat si le-am taiat cubulete.

Am pus legumele si carnea in oala sub presiune,am adaugat un praf de sare, frunza de dafin,apa cat sa le acopere si am lasat sa fiarba 20 de minute.Am inchis focul si am lasat sa se racoreasca oala sa pot scoate capacul.

Am transferat carnea si legumele intr-o cratita si am adugat mazarea.Am lasat sa fiarba pana aceasta s-a patruns.

Am adaugat sucul de rosii si pasta de ardei. Am dizolvat o lingura de faina in apa , am adaugat-o in mazare, am condimentat cu boia ,sare si piper si am mai lasat sa dea cateva clocote.La sfarsit am adaugat marar verde. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise