Mancare de mazare cu tocana de legume

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 borcan mazare (sau mazare proaspata am folosit eu...din gradina proprie)
  • 1 borcan tocana de legume facuta in casa
  • sare,piper
  • 2 cepe
  • 1 lingura ulei
  • patrunjel tocat marunt
  • 3 ling faina

Mod de preparare

Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei apoi se adauga mazarea. (daca e proaspata se fierbe)

Cand zeama a scazut am adaugat borcanul de tocana, am condimentat cu sare, piper si am amestecat.

Am facut o ingrosala din faina si o cana cu apa si am adaugat peste mazare.

La sfarsit am presarat patrunjel tocat marunt.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise