Mancare de orez

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr orez
  • stafide
  • mazare boabe
  • sofran (condiment)
  • piper alb
  • sare
  • unt
  • coriandru
  • verdeata
  • supa de legume strecurat

Mod de preparare

Se caleste orezul in unt, se adauga supa si se fierbe la foc mic. Cand a fiert pe jumatate, se adauga stafidele, cam 200 grame. Apoi se adauga mazarea, fiarta sau din conserva. Se condimenteaza cu sofran, coriandru si la sfarsit se pune sare dupa gust si piper, eventual cimbru si patrunjel tocat fin.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise