Mancare de spanac cu copanele

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg si jumatate de spanac
  • 4-5 copanele
  • 1 ceapa marisoara sau 2 potrivite
  • 1 ardei gras rosu
  • delikat,piper,bulion
  • 2 oua

Mod de preparare

Tocam ceapa si ardeiul si le punem la calit. Dupa vreo 5 minute punem si copanelele peste legume sa se rumeneasca un pic.Adaugam o cana de apa ,2 linguri de bulion, delikat si lasam sa fiarba circa 40 minute . Intre timp intr-o cratita marisoara punem apa cu sare la fiert,cand incepe sa dea in clocot punem spanacul (spalat si curatat in prealabil) la oparit.Il lasam cam 10 minute,dupa care il punem la scurs.Il tocam ,nu prea marunt, si-l adaugam in cratita, peste legume si carne.Cele 2 oua le batem si le adaugam in cratita .Daca mai este nevoie mai puneti un pic de apa si piper .Mai dam un clocot si gata mancarea...Arata si bine si este si delicioasa . Pofta buna

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise