Mancare de vinete

Timp pregatire
65 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 vinete
  • o capatana de usturoi
  • sare
  • piper
  • 100 ml ulei
  • doua linguri de bulion
  • trei frunze de dafin
  • o legatura de patrunjel

Mod de preparare

Vinetele se curata de coaja se taie cuburi se sareaza si se pun intr-o sita circa 15 minute. Punem cratita pe foc cu uleiul, vinetele si apa cat sa le acopere. Se lasa la fiert 20min dupa care punem foile de dafin,usturoiul , sarea si piperul dupa gust dar si bulionul, lasand sa mai fiarba 10min . Oprim focul si adaugam patrunjelul. Aceasta mancare este mai gustoasa rece(asta nu inseamna ca nu se mananca calda). POFTA BUNA

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise