MANCARE DE VINETE

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 -3 vinete
  • 1 ceapa mare
  • 2-3 ardei grasi
  • ½ kg rosii
  • 50 ml ulei
  • 3-5 catei de usturoi
  • Sare ,piper
  • Patrunjel

Mod de preparare

Vinetele se coc pe gratar, se cojesc si se lasa sa se scurga.

Ceapa, taiata in felii subtiri, se caleste, 2-3 minute in ulei, la foc mic, apoi se adauga ardeii grasi taiati in felii subtiri, vinetele coapte si tocate, rosiile tocate marunt si un pahar de apa si se lasa sa fiarba pana se fierb legumele.

La final se adauga cateii de usturoi, sarea si piperul. Cand mancarea este gata se asezoneaza cu patrunjel proaspat tocat.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise