MANCARICA DE ARDEI COPTI CU SUC DE ROSII

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg ardei gras sau capia, gogosar
  • 1/2kg suc de rosii sau bulion diluat
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingura faina
  • patrunjel verde
  • 3-4 linguri ulei

Mod de preparare

Ardeii se coc(eu ii coc in cuptor),se decojesc(pentru a se decoji usor se pun intr-o cratita cu capa si se inabusesc)

Se amesteca faina cu uleiul si apoi se subtiaza cu sucul de rosii,se pune in cratita si se da un clocot

Se adauga si usturoiul(dupa preferinta, se poate si fara)

Ardeii copti se asaza cu coditele in sus, in cratita, in sucul de rosii(se poate si scoate cotorul si sa se puna fasii de ardei),se mai da un clocot

Se adauga si usturoiul si cand oprim focul punem si patrunjelul verde

E o mancarica perfecta pentru zilele de vara!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise