Mancarica de cartofi cu burgheri vegetali

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5-6 cartofi
  • 1 ceapa
  • pasta de rosii
  • ulei
  • mustar
  • vegeta
  • piper
  • usturoi
  • 2 linguri faina
  • marar verde
  • Burgheri vegetali

Mod de preparare

Ceapa se curata , se taie selzisori si se caleste in putin ulei.

Cartofii se curata si se pun la fiert impreuna cu o lingurita vegeta peste ceapa calita.

Cind sunt aproape fierti se prepara un amestec din faina, usturoiul presat, piper, mustar si putina apa, care se rastoarna peste cartofii ce fierb.Se lasa sa dea citeva clocote , apoi se afauga verdeata tocata marunt.

Mancarea se serveste cu burgherii vegetali prajiti si cu salata.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise