Mancarica de cartofi cu carne de pui si carnaciori

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui
  • 2-3 carnaciori afumati
  • 8 cartofi
  • 2 cepe
  • 1 ardei
  • 1 morcov
  • sare,piper,boia de ardei iute,foi de dafin

Mod de preparare

Nu pot spune ca aceasta este o mancare pe care o prepar foarte des,dar recunosc ca este foarte gustoasa.Iar daca aveti si cateva muraturi sa le serviti la ea o sa fie un adevarat succes.

Se spala carnea si se pune la prajit in putin ulei,adaugandu-se apoi legumele.Dupa 15 minute se adauga carnaciorii si cartofi.Se condimenteaza cu sare piper,piper,boia si foi de dafin si se completeaza cu apa.In cazul in care doriti ca mancarica sa fie putin mai groasa puteti adauga o lingura de faina.

Pofta buna!!!!!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise