Mancarica de cartofi cu pulpa de curcan

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr pulpa de curcan fara os
  • 2 cepe
  • 1 ardel
  • 2 morcovi
  • 5 cartofi
  • suc de rosii
  • sare
  • piper
  • marar
  • partunjel

Mod de preparare

Ceapa se curata,se spala si se taie marunt.Morcovul se curata si se taie rondele sau se da prin razatoarea mare.Ardelul se curata si se taie marunt.Toate legumele se pun la innabusit cu putin ulei si cateva linguri de apa.Cand sau inmuiat putin se adauga carnea de curcan taiata bucati potrivite,se mai adauga putina apa si se lasa sa fiarba.

Cand este aproape fiarta carnea se adauga cartofii curatati si taiati cuburi si sucul de rosii.

Se sareaza,se pipereaza si se lasa sa fiarba pana cand sunt gata cartofii.

La urma se adauga mararul si patrunjelul tocate marunt.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise