Mancarica de fasole verde cu usturoi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1kg de pastai verzi sau galbene
  • 1 ceapa marisoara
  • 5 - 3 catei de usturoi
  • 1 lingura rasa
  • delikatpiper alb,
  • o lingura rasa boia iute
  • o legatura patrunjel

Mod de preparare

Fasolea verde scazuta cu usturoi este delicoasa. Pentru a prepara aceasta mancare cu legume caliti ceapa tocata marunt. Cand devine aurie am adaugat 5 catei de usturoi pisati si am mai lasat un minut. Am adaugat pastaile, apoi am pus 400 de ml de apa calduta. Cand a inceput sa fiarba am adaugat boia iute si al lasat sa fiarba 30 de minute. Am adaugat si cei 3 catei de usturoi pisati, am potrivit de sare si am pus patrunjel tocat marunt ai am lasat 10 minute fara capac

Va doresc pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise