Se taie marunt ceapa, se taie gogosarii in felii si se pun impreuna la fiert cu putina apa. Se adauga apoi rosiile taiate cubulete si ciupercile taiate felii. Se amesteca totul, se potriveste de sare si se lasa sa fiarba acoperit, la foc mic, amestecandu-se din cand in cand. Cand sunt aproape fierte se ingroasa cu vinetele pasate sau tocate foarte marunt (ca pentru salata de vinete).
Dupa ce scade se aromatizeaza cu verdeturile preferate (patrunjel, oregano, busuioc, etc.). Eu am folosit oregano si putin patrunjel. Am pus si un pic de ceapa verde (codite subtiri taiate marunt) pentru culoare, si o mana de cuburi de hribi congelati la sfarsit (sunt super-aromati).
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise