Mancarica de mazare cu cartofi si piept de pui

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * 1 piept de pui
  • * 2 cartofi
  • * 1 punga de mazare congelata
  • * o ceapa
  • * 2 morcovi
  • * sare
  • * piper
  • * boia dulce
  • * marar
  • * o lingura bulion

Mod de preparare

Se spala pieptul de pui, se taie cubulete, se pune in ulei si-l inabusim putin, dupa care punem ceapa taiata marunt si morcovul taiat rondele, le calim impreuna, adaugam si cartofii, lasam putin sa se caleasca toate si adaugam mazarea, apoi punem apa cat sa le acopere. Cand este aproape gata, adaugam condimentele si bulionul, iar la sfarsit punem mararul taiat marunt.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise