Mancarica de mazare cu scarita de porc

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 - 300g scarita de porc,
  • 1 borcan de 800 g mazare (eu folosesc de gradina),
  • 1 ceapa,
  • 1-2 morcovi,
  • 1 ardei,
  • 200 g rosii taiate marunt,
  • sare,
  • piper,
  • Delikat sau Secretul Gustului.

Mod de preparare

Se taie scarita de porc bucati si se pune in tigaie la foc mic aproxinativ 6 - 7 minute. In tigaie, in grasimea ramasa se pune 1 lingura de faina si cu legumele tocate marunt (ceapa, morcovul si ardeiul) si se lasa sa se inmoaie, dar avand grija sa nu se arda. Intr-o oala punem apa, mazarea, scarita de porc si legumele si le punem la fiert, condimentand cu sare. Dupa ce mazarea a fiert punem rosiile, se condimenteaza dupa gust cu sare si piper si se mai da un clocot.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise