Mancarica nordica

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Un piept de pui,
  • Ciuperci,
  • Smantana,
  • Orez,
  • Ulei de masline,
  • Sare, piper si boia de ardei.

Mod de preparare

Se taie in cubulete pieptul de pui si ciupercile.

Se pun la prajit cu putin ulei de masile ciupercile, iar la scurt timp se adauga puiul. Cand sunt bine rumenite se adauga smantana si se condimenteaza.

Separat se prepara o garnitura de orez alb si se servesc impreuna.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise