Marinada pentru aripioare la grill

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 lamai
  • 2 linguri de thimin proaspat
  • sare,piper
  • 8 linguri de ulei de masline

Mod de preparare

Se storc lamaile intr-un bol mare unde pot incapea aripioarele. Amestecam uleiul cu sucul de lamaie, sare, piper.

Aripioarele curatate de pene si spalate bine le punem in marinada si le lasam ptr 24 de ore in marinada ca sa se macereze.

Dupa aceasta marinada cand le frigeti pe gratar trebuie sa fiti atenti, carbunii sa fie bine incinsi ca aripioarele sa se friga, nu sa se arda.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise