Marinada pentru aripioare la grill

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 lamai
  • 2 linguri de thimin proaspat
  • sare,piper
  • 8 linguri de ulei de masline

Mod de preparare

Se storc lamaile intr-un bol mare unde pot incapea aripioarele. Amestecam uleiul cu sucul de lamaie, sare, piper.

Aripioarele curatate de pene si spalate bine le punem in marinada si le lasam ptr 24 de ore in marinada ca sa se macereze.

Dupa aceasta marinada cand le frigeti pe gratar trebuie sa fiti atenti, carbunii sa fie bine incinsi ca aripioarele sa se friga, nu sa se arda.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise