Marinata a la Jamie Oliver pentru carne de oaie pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g carne de oaia (sau ied, berbec, miel)
  • 2 cepe rosii
  • Pentru marinata
  • 1 lingura paprika afumata
  • 2 cuisoare
  • 1/2 lingurita chimion macinat
  • 2 lingurite de boabe de coriandru
  • sare de mare, dupa gust
  • boabe de piper

Mod de preparare

Carnea se taie in bucati egale, de circa 2,5 cm.

Condimentele pentru marinata se pun in mojar si se maruntesc.

Bucatile se carne se aseaza in recipientul pentru marinat si se amesteca bine cu condimentele si uleiul de masline.

Se pregatesc aparatul de marinat FoodSaver si caserola pentru marinare rapida.

Se pune capacul caserolei si se intoarce butonul in dreptul semnului de "vas inchis".

Se introduce furtunul in orificiul butonului alb, iar celalalt capat al furtunului in orificiul de pe aparatul de vidat. Se videaza de trei ori.

Se iau bucati de carne si se infig pe bete de frigarui, alternand cu bucati de ceapa rosie.

Se pregatesc pe gratar.

Se servesc cu o salata si alaturi de garnitura preferata.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise