Marinata de ciuperci (Reteta originala preluata de la Manastirea Varatec)

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ciuperci
  • Marinata se pregateste din : o parte apa,o parte otet, 1-2 lingurite zahar,sare,piper dupa gust.

Mod de preparare

Ciupercile se curata,se spala si se fierb in apa cu putina sare . Dupa fierbere se clatesc putin ,dupa care se dau in doua,trei clocote in marinata preparata din : o parte otet, o parte apa ,1-2 lingurite zahar ,sare si piper dupa gust . Marinata se pregateste,se masoara in functie de numarul de borcane... Ciupercile se pun fierbinti in borcane,se toarna marinata la fel de fierbinte , se inchid ermetic si se tin invelite foarte bine pana a doua zi .

Pot fi servite la diferite salate, garnituri, dar ca si muraturi...

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise