Marinata picanta (Tandoori)

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 ml iaurt natural
  • 1 lingurita ghimbir
  • 1/4 lingurita chimen macinat
  • 1/4 lingurita cardamom macinat
  • 1/4 lingurita coriandru macinat
  • 1/4 lingurita piper macinat
  • 1 lingurita boia iute
  • 4 linguri suc de lamaie
  • 1 lingura ulei

Mod de preparare

Amestecati 200 ml iaurt natural, 1 lingurita ghimbir proaspat, dat pe razatoare, 1/4 lingurita chimen macinat, 1/4 lingurita cardamom macinat, 1/4 lingurita coriandru macinat, 1/4 lingurita piper macinat, 1 lingurita boia iute, 4 linguri suc de lamaie si 1 lingura ulei.

Lasati la marinat timp de 4 ore sau mai mult.

Folosita pentru: carne de pui, miel, peste alb si creveti

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise