Pisam usturoiul, apoi il punem intr-un bol cu ulei si suc de lamaie.
Pregatim aparatul de marinat Food Saver si caserola pentru marinare rapida.
Punem carnea spalata bine in caserola pentru marinare rapida, turnam marinata peste carne, presaram cimbrisorul, apoi intoarcem carnea astfel incat sa fie unsa uniform, peste tot cu usturoi si cimbrisor. Caserola este dotata cu o supapa legata de aparatul de vidat printr-un furtun. Punem capacul, verificam daca este inchisa etans, punem butonul in dreptul semnului inchis si pornim aparatul pentru a vida marinata si carnea.
Pornim aparatul de 3 ori, lasam inca 10 minute carnea in caserola, apoi o putem scoate si o pregatim la cuptor sau putem sa facem stufat cu carne de miel frageda si aromata.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise