Medalioane mexicane

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 800 grame carne de vita
  • 2 cepe rosii medii
  • 400 grame ame3stec mexican de legume
  • 1 conserva de ciuperci
  • 3 linguri ulei
  • 3 lingurite baza pentru mancaruri(Delikat, Maggi etc.)
  • sare, piper, boia
  • apa

Mod de preparare

Se taie carnea in felii de jumatatea palmei, se prajesc feliile pe ambele parti in ulei. In uleiul ramas se caleste ceapa taiata marunt, se presara boia si se aseaza feliile de carne. Se adauga putina apa, baza pentru mancaruri, piperul si se fierbe sub capac.Cand e aproape gata, se adauga ciupercile spalate si taiate, apoi amestecul mexican de legume. Daca mai trebuie, adaugam apa, pana fierb si legumele.

Se serveste cu orez fiert.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise