Medalion de curcan cu sos de unt, lamaie si chimen

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 medalioane de curcan;
  • 1 cub de unt;
  • zeama de la o lamaie;
  • coaja de lamaie rasa;
  • 1 lingurita de chimen;
  • sare, piper proaspat macinat.

Mod de preparare

Spalam medalionele de curcan, le stergem cu un prosop de hartie. Asezam carnea de curcan intr-o tava yenna, punem peste carne sare, piper proaspat macinat, seminte de chimen, zeama de la o lamaie si cubuletul de unt il portionam peste carne. Dam carnea la cuptor pentru 35-40 de minute. In primele 20 de minute o lasam cu capac, sa se faca in putin abur si apoi scoatem capacul sa prinda un pic de crusta. Curcanul este o carne foarte frageda si merge foarte bine cu untul si lamaia.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise