Mere coapte umplute cu carne

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -8 mere ionatan mari
  • -100 g carne porc tocata
  • -100 g carne de vita tocata
  • -2 lamai
  • -100 g zahar
  • -scortisoara
  • -sare
  • -piper
  • -1 ou

Mod de preparare

Amestecati carnea si puneti piper, sare, 1 ou si zeama de lamaie dupa gust. Curatati merele de samburi si scoateti si o parte din miez, apoi umpleti-le cu umplutura de carne. Din zahar faceti un caramel cu 100 ml apa si stropiti fructele umplute. Mai adaugati in tava cu mere o cana cu apa, zeama de lamaie si scortisoara. Lasati-le 30 minute la cuptor.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise