Merluciu la cuptor in sos de rosii

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 bucati merluciu
  • 1 conserva rosii in sos propriu
  • 3-4 catei usturoi
  • 1 ceapa
  • 1 cutie ciuperci
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lingura zahar
  • 1 lingurita sare
  • sare , busuioc , menta , cimbru, oregano, o foaie de dafin , piper

Mod de preparare

Dupa ce l spalam, condimentam asezam bucatile in tava.Rosiile impreuna cu uleiul de masline, zaharul , sarea, piperul si usturoiul le dam prin blender.

Ceapa o taiem julien si o presaram peste merluciu, dupa care turnam sosul. Deasupra punem celalate condimente : busuioc , menta, cimbru, oregano, foaia de dafin.

Bagam la cuptor pentru 30-40 min,la foc potrivit.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise