Merluciu la cuptor in sos de rosii

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 bucati merluciu
  • 1 conserva rosii in sos propriu
  • 3-4 catei usturoi
  • 1 ceapa
  • 1 cutie ciuperci
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lingura zahar
  • 1 lingurita sare
  • sare , busuioc , menta , cimbru, oregano, o foaie de dafin , piper

Mod de preparare

Dupa ce l spalam, condimentam asezam bucatile in tava.Rosiile impreuna cu uleiul de masline, zaharul , sarea, piperul si usturoiul le dam prin blender.

Ceapa o taiem julien si o presaram peste merluciu, dupa care turnam sosul. Deasupra punem celalate condimente : busuioc , menta, cimbru, oregano, foaia de dafin.

Bagam la cuptor pentru 30-40 min,la foc potrivit.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise