Mincare de dovlecei pentru vegetarieni

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg dovlecei
  • 2 cepe
  • 150g carne tocata ce preferati
  • 1/2legatura marar
  • sare
  • piper negru, rosu
  • 1lingura bulion

Mod de preparare

Se spala dovlecei, nu se curat de coaja doar se taie capetele, se taie in doua dupa aia se taie felii la ce marime vreti. Deoparte se prajeste ceapa, se adauga carnea tocata, se amesteca un pic, se adauga bulion si condimente, se amesteca, se adauga dovleceii se adauga mararul taiat mic. Deasupra se pun 2 pahare de apa se lasa la mic sa fiarba pina se trece apa. Linga ea se poate face salata verde sau ceacik.

Nu va uitati ca este carne in ea, este o mincare foarte simpla fara calorii multe .

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise