MINCARE DE GUTUI

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3-4 gutui curatate
  • 200 g zahar
  • 1 pahar de vin alb
  • 100 g faina

Mod de preparare

Gutuile curatate si taiate se rumenesc in ulei si se lasa pe o farfurie.

Se pune intr-o cratita pe foc cantitatea de faina si apoi paharul de vin iar dupa 3 - 4 minute se adauga gutuile preparate anterior dupa care se completeaza cu apa cit sa depaseasca ingredientele. In timp ce fierbe se aduga si cantitatea de zahar.

Se fierbe la foc mic pina scade un pic.

pofta buna !

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise