Mini Pizza

Timp pregatire
110 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Aluat:
  • - 3 pahare faina
  • - o jumatate pahar ulei ( atentie uleiul trebuie sa fie de calitate )
  • - sare dupa gust
  • - 3-4 linguri mari lapte
  • - o lingurita mica zahar
  • - drojdie la plic ( 2 plicuri )
  • - jumatate pahar apa calduta
  • Umplutura :
  • - crenwursti
  • - sos de rosii pt pizza
  • - cascaval
  • - masline
  • - ciuperci la borcan
  • - sunca de pui

Mod de preparare

Se framnta coca foarte bine dupa care se lasa la dospit (o jumate de ora - eventual o ora ) intr-un loc uscat si racoros. Dupa ce aluatul a crescutm se imparte in bucati egale in forma de mini-cercuri si se intinde cu merdeneaua . Apoi ungem bucatile de coca in forma de cercuri cu sos de rosii pt pizza. Se adauga umplutura si se lasa la copt .

Pofta mare !

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise