Minibriose de post cu gem

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cana faina
  • 1/2 cana zahar
  • 125 ml apa
  • 50 ml ulei
  • 1 praf de copt
  • 1 lingura coaja de lamaie
  • 1 lingura esenta de lamaie
  • pt. umplut: gem de care vreti(eu am pus de capsuni)

Mod de preparare

Se amesteca ingredientele uscate si lichide intr-un castron. Se pun hartii de briose in formele de minibriose si se pune 1/2 lingurita compozitie in fiecare forma, apoi gem si apoi iarasi 1/2 lingurita de aluat astfel incat formele sa fie pline trei sferturi. Se pun in cuptorul incins la foc mediu pana sunt gata( nu ramane compozitie pe scobitoare).

Se lasa la racit inainte de a se manca. Pofta buna.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise