Minibriose de post cu gem

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cana faina
  • 1/2 cana zahar
  • 125 ml apa
  • 50 ml ulei
  • 1 praf de copt
  • 1 lingura coaja de lamaie
  • 1 lingura esenta de lamaie
  • pt. umplut: gem de care vreti(eu am pus de capsuni)

Mod de preparare

Se amesteca ingredientele uscate si lichide intr-un castron. Se pun hartii de briose in formele de minibriose si se pune 1/2 lingurita compozitie in fiecare forma, apoi gem si apoi iarasi 1/2 lingurita de aluat astfel incat formele sa fie pline trei sferturi. Se pun in cuptorul incins la foc mediu pana sunt gata( nu ramane compozitie pe scobitoare).

Se lasa la racit inainte de a se manca. Pofta buna.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise