Minicocote cu paste la cuptor

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 punga cu paste scurte
  • 1 borcan cu ciuperci
  • 300 g branza de vaci
  • 200 ml iaurt
  • 1 ardei gras rosu
  • 2-3 linguri ulei
  • sare, piper
  • oua de prepelita

Mod de preparare

In tigaia cu ulei incins se calesc foarte putin ardeiul taiat in fasii si ciupercile taiate marunt, iar dupa 2 minute se dau deoparte.

Branza pasata cu furculita se amesteca cu iaurt, apoi cu pastele fierte si scurse, se adauga ardeiul si ciupercile. Se condimenteaza cu sare si piper, apoi se imparte in minicocote sau rimekin. Deasupra se sparg cate 2-3 oua, se condimenteaza cu sare si piper,apoi se lasa la cuptor 15-20 minute.

Se serveste direct din vas,imediat.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise