Minicocote cu paste la cuptor

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 punga cu paste scurte
  • 1 borcan cu ciuperci
  • 300 g branza de vaci
  • 200 ml iaurt
  • 1 ardei gras rosu
  • 2-3 linguri ulei
  • sare, piper
  • oua de prepelita

Mod de preparare

In tigaia cu ulei incins se calesc foarte putin ardeiul taiat in fasii si ciupercile taiate marunt, iar dupa 2 minute se dau deoparte.

Branza pasata cu furculita se amesteca cu iaurt, apoi cu pastele fierte si scurse, se adauga ardeiul si ciupercile. Se condimenteaza cu sare si piper, apoi se imparte in minicocote sau rimekin. Deasupra se sparg cate 2-3 oua, se condimenteaza cu sare si piper,apoi se lasa la cuptor 15-20 minute.

Se serveste direct din vas,imediat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise