Mititei din carne de miel

Timp pregatire
300 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1,2 carne miel macinata
  • o linurita ienibahar macinata
  • o lingurita piper
  • o lingurita sare
  • o lingurita boia iute turceasca
  • 200 ml apa calduta
  • miez piine o felie
  • mujdei din patru catei ustuoi
  • chimion
  • o lingura bicarbonat sau un praf de copt

Mod de preparare

Toata compozitia se amesteca virtos, turnind incet apa calduta pentru a o lega mai bine si a scoate savoarea si culoarea din condimente.

Dupa amestec se da forma cu palma umeda si se aseaza pe un fund de lemn sau pe sticla in cazul meu.

Se da 4 ore la frigider dupa care pot sfirii pe gratar.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise