Muschiulet impletit (cu pesto si rosii uscate)

Este o reteta usoara, chiar daca migaloasa.

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 buc muschiulet de porc, lung
  • 3 lgt pesto
  • piper
  • rosii deshidratate in ulei de masline
  • ulei
  • 200 ml apa

Mod de preparare

Este o reteta usoara, chiar daca migaloasa. Merita insa efortul dat fiind aspectul, gustul si aprecierea celor dragi.

Muschiuletul il speli si il tai pe lungime in 3, astfel incat sa ramana prins la un capat.

Rosiile le hidratezi putin in ulei de masline.

Cureti usturoiul si il tai in bucati.

Pe fiecare felie de carne presari putin piper, impanezi cu usturoi, intinzi pesto, asezi felii de rosii si cele de bacon.

Impletesti cu grija si fixezi cu o scobitoare.

Asezi muschiuletii intr-o tava unsa cu ulei, adaugi apa, acoperi cu hartie pentru copt si dai la cuptor pentru 1 ora.

Indepartezi hartia, ridici tava mai sus, stropesti carnea cu sosul din tava si mai lasi inca 45 de minute la foc mic. Daca este nevoie pe parcurs mai adaugi apa.

Servesti imediat ( dar merge si rece) cu garnitura preferata.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise