Intr-un bol amestecam ingredientele uscate:faina,praful de copt,zaharul si sarea;
Intr-un alt bol amestecam ingredientele lichide:Untul topit pe care-l batem bine cu mixerul,adaugam oul intreg iar la sfarsit laptele;
Amestecam amestecul lichid cu ingredientele uscate ,adaugam ciocolata granulata,amestecam usor;
Varsam amestecul in forme de muffins putin mai mult de jumatate,adaugam o lingurita de gem,adaugam deasupra o alta lingurita de compozitie si le introducem in cuptorul cald 180°C timp de 20-25 minute depinde de cuptor;
Le pudram cu zahar si le servim!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise