Muffins cu multa ciocolata

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr faina
  • 1/2 plic praf de copt
  • 40 gr cacao
  • 200 gr zahar
  • 2 oua
  • 160 ml ulei
  • 125 ml lapte
  • 160 ciocolata de calitate

Mod de preparare

Amestecam cu telul ingredientele uscate: zahar, faina, cacao, praf de copt. In alt vas amestecam ouale cu laptele si uleiul. Turnam cu grija compozitia de oua peste faina. si mestecam. Adaugam ciocolata taiata cubulete. Umplem formele 2/3 din capacitate. Le dam la cuptor la 180 aproximativ 25 de minute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise