Mujdei cu rosii

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4-5 catei
  • o lingurita de sare
  • jumatate de lingurita de miere (sau zahar)
  • o bucatica de rosie sau o rosie mica de tot (sau o fasie de ardei rosu)
  • o lingura de ulei de masline
  • o lingura varf de smantana sau iaurt

Mod de preparare

Se zdrobesc cateii de usturoi si rosia/ardeiul cat mai bine (eu am cam rasolit treaba, dar chiar si asa a iesit foarte bun). Se adauga cam jumatate de lingura de ulei de masline se freaca, se adauga o lingurita cu varf de iaurt (sau chiar si mai bine smantana, doar ca eu n-am avut) si se dilueaza cu putina apa. Se decoreaza cu busuioc sau frunzulite de cimbru.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise