Muraturi asortate

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 pepeni mici pentru murat
  • 1kg gogonele-rozii
  • i kg castraveti
  • o telina mare
  • 3-4 morcovi
  • 1 kg mere
  • o legatura marar uscat
  • o legatura frunze de stejar
  • o legatura frunze de visin
  • 5-6 bucati de hrean
  • 2 capatani usturoi
  • sare pentru muraturi
  • foi de dafin, boabe de mustar, boabe de enibahar.
  • 3-4 ardei iuti

Mod de preparare

Spalam legumele, curatam usturoiul si hreanul. Asezam alternativ toate legumele in butoi, adaugam apa fiarta. La 1 litru de apa se adauga o lingura plina de sare pentru muraturi. In apa am fiert boabe de mustar, de enibahar si de dafin.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise