Musaca cu cartofi si carne

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 5 cartofi,
  • 2 cepe,
  • 5 ciuperci,
  • 500 gr de carne tocata,
  • un ardei rosu,
  • marar,
  • 4 oua,
  • 200 grame de smantana,
  • bulion de rosii

Mod de preparare

Fierbem cartofii al dente, prajim putin ceapa, adaugam ardeiul tocat, ciupercile, dupa care punem carnea, punem bulionul si am mai pus un ou ca sa se lege compozitia.

Separat batem ouale, punem smantana si mararul, gustam de sare. Punem un strat de cartofi, unul de carne si tot asa pana ce terminam cartofii, 2-3 straturi. Deasupra turnam smantana si dam totul la cuptor pentru 40 minute. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise