Musaca cu cartofi si carne

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 5 cartofi,
  • 2 cepe,
  • 5 ciuperci,
  • 500 gr de carne tocata,
  • un ardei rosu,
  • marar,
  • 4 oua,
  • 200 grame de smantana,
  • bulion de rosii

Mod de preparare

Fierbem cartofii al dente, prajim putin ceapa, adaugam ardeiul tocat, ciupercile, dupa care punem carnea, punem bulionul si am mai pus un ou ca sa se lege compozitia.

Separat batem ouale, punem smantana si mararul, gustam de sare. Punem un strat de cartofi, unul de carne si tot asa pana ce terminam cartofii, 2-3 straturi. Deasupra turnam smantana si dam totul la cuptor pentru 40 minute. Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise