MUSACA DE CARTOFI

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 cartofi mari
  • 1 dovlecel
  • 2 cepe potrivite
  • 1 morcov
  • 500 g carne tocata
  • sare, piper, foi dafin
  • cascaval sau branza
  • smantana
  • 3 oua

Mod de preparare

Cartofii se curata, se raie rondele si se prajesc in ulei incins si se scot pe un servet sa se absoarba uleiul.

Dovlecelul si ceapa se toaca foarte marunt sau se mixeaza, iar morcovul se da pe razatoarea mare. Legumele se calesc in unt, iar cand sunt aproape gata se caleste putin si carnea tocata.

Intr-o tava inalta unsa cu unt se aseaza un strat de cartofi siun strat de legume cu carne, operatiunea se repeta pana ultimul strat este din cartofi.

Cand ati terminat de aranjat radeti cascaval sau barnza si smantana batuta cu ouale.

Se introduce la cuptor.

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise