Muschi de porc in lapte cu cartofi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 gr muschi de porc
  • 300 gr cartofi
  • 1 l lapte
  • rosmarin
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Cartofii se curata, se taie in sferturi si se fierb 15 min in apa cu sare. Muschiul de porc se curata de partile grase, se spala si se pune intreg in oala cu laptele, rosmarinul, sare, piper si puneti pe foc.

Se coace la foc moderat 50 min, intorcand carnea din cand in cand. Se adauga cartofii si se mai lasa 10 min.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise