Muschi de porc in lapte cu cartofi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 gr muschi de porc
  • 300 gr cartofi
  • 1 l lapte
  • rosmarin
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Cartofii se curata, se taie in sferturi si se fierb 15 min in apa cu sare. Muschiul de porc se curata de partile grase, se spala si se pune intreg in oala cu laptele, rosmarinul, sare, piper si puneti pe foc.

Se coace la foc moderat 50 min, intorcand carnea din cand in cand. Se adauga cartofii si se mai lasa 10 min.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise