Muschi de Porc La Cuptor Simplu si Usor

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Un muschi de porc (al meu cantarea 3kg)
  • Sare (dupa gust)
  • Piper (dupa gust)
  • Patrunjel (doua linguri)
  • Busuioc (un varf de cutit)
  • Vin Alb Demidulce
  • sau Rosu Demisec (o ceasca)
  • Usturoi (1capatana si jumatate...jumatate
  • tocat mare si restul tocat marunt
  • sau pisat)
  • Apa (1cana)

Mod de preparare

Se spala muschiul, se aseaza intr-o tava unsa cu putin ulei si apoi se unge cu un sos facut din sare, piper, busuioc, usturoiul pisat si ulei. Urmatorul pas consta in crestarea muschiului cu cutitul pentru a face mici buzunare in care veti baga usturoiul tocat mare.Se introduce in cuptorul incins cu 10 min inainte, se lasa la foc mic prima ora si la foc mediu ultimele 30de min. Nu uitati sa il vizitati des pentru a-l stropi cu sosul din tava ca sa nu se deshidrateze :) Pofta Mare !

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise