muschi de porc la gratar cu garnitura by copilou

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -1kg muschi de porc.
  • -1/2kg cartofi.
  • -20g unt.
  • -sare.
  • -piper.
  • -boia dulce.
  • -condimente gratar porc.
  • -vegeta.
  • -ierburi a la provence.

Mod de preparare

Carnea de porc se taie bucati mai mici dupa preferinta, apoi se condimenteaza.

Se pune gratarul la incins, cand este incins se topeste untul si se lasa sa se incinte si acesta, se pune carnea si se lasa 2-3min pe o parte si pe alta, daca o preferati mai rumenita se lasa 4-5 min pe o parte si pe alta. Se scoate pe o farfurie si se presara deasupra ierburi a la provence, acestea sunt mai multe ierburi dupa o reteta frantuzeasca care confera carni un gust aparte.

Se poate servi cu o garnitura, eu am ales ca garnitura cartofi prajiti.

Cartofi se curata si se prajesc intr-o tigaie in mult ulei sau untura dupa preferinta.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise