Muschi in vin rosu la cuptor(Lombo Pimenta no forno)

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg. muschi de porc sau vacã
  • 9-10 linguri ulei de mãsline
  • sucul de la 1 portocalã
  • sare groasã
  • piper mãcinat negru si boabe
  • 1 cãpãtânã micã de usturoi pisat
  • 2-3 linguri pastã de ardei
  • vin rosu (rosé sau alb)
  • foi de dafin
  • Condimente:dupã plac ,busuioc, cimbru, mãrar, curcuma,piri piri optional...

Mod de preparare

Carnea se poate tãia felii sau lãsa intreagã:))

Usturoiul pisat se freacã bine cu sare, se unge carnea.

Condimenteazã, adaugã sucul, pasta de ardei, piper, foi de dafin, ulei, si vin cât sã acopere carnea putin.

Se lasã la rece o zi.

Se pune carnea in tavã sau vas de cuptor, cu tot cu marinatã.Se acoperã cu folie de aluminiu si se dã la cuptor,având grijã sã se "irige" cu propriul sos :))

Am sevit cu cartofii natur si salatã verde.

Poftã bunã!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise