Muschi umplut

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 2 persoane:
  • -2 bucati de muschiulet(vita sau porc)
  • -150 g bacon sau kaizer
  • -100 g cascaval
  • -1 morcov fiert
  • -1 bucata cabanos
  • -sare,piper
  • -putin ulei

Mod de preparare

Bucatile de muschi se bat si se condimenteaza.Se aseaza baconul,2 fasii subtiri de cascaval,2 fasii subtiri de morcov fiert,jumatate de cabanos.Se ruleaza muschiuletul.

Se pune in tava si se unge cu ulei deasupra dupa care se pune la cuptor timp de circa 40 de minute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise