Muschiulet cu caise

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -un muschiulet subtire de porc,
  • -4 felii dovlecel,
  • -4 rondele de ceapa,
  • -4 rondele de caisa,
  • -sare,
  • -piper,
  • -o lingurita coriandru boabe,
  • -2 linguri ulei,

Mod de preparare

Se spala muschiuletul, se curata de pielita alba si se taie in 8 bucatele care se bat usor cu ciocanul de snitele, se sareaza si se pipereaza.

Intr-o tigaie se pun cele doua linguri de ulei si se dau la foc iute ceapa si dovlecelul sarate, atat cat sa se inmoaie putin, fara sa le stricam forma.

Se monteaza pe o scobitoare astfel:carne, dovlecel, ceapa, carne, caisa.

Intr-un vas termorezistent se aseaza "pachetelele" astfel aranjate, se toarna cateva linguri de apa (pe care trebuie sa o completam pe parcurs), se presara cu seminte de coriandru si se dau la cuptor.

Muschiuletul de porc este destul de fraged asa ca in 30-40 min este gata.Se poate servi cu diverse garnituri.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise