Muschiulet de porc cu sos de ananas;)

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 800g muschi de porc
  • 1 ananas/ 1 cutie de ananas
  • 1 pahar vin rosu
  • 3-4 linguri de ulei
  • 300g masline verzi
  • un cubulet de unt
  • o crenguta de rozmarin
  • o legatura patrunjel
  • 3 catei usturoi
  • sare/piper

Mod de preparare

1. Muschiul se spala si se taie felii potrivite. Se condimenteaza cu sare, piper si rozmarin si se aseaza pe tava unsa cu ulei.

2.Peste bucatile de muschi se toarna vinul rosu. se acopera cu o folie de aluminiu si se baga la cuptorul incins.

3.Se desface ananasul, se taie cubulete si impreuna cu maslinele taiate si ele rondele, se calesc in untul topit. Se condimenteaza cu sare si piper si se lasa la temperatura camerei.

4.Usturoiul se toaca marunt si se adauga peste friptura cu cateva minute inainte sa se scoata din cuptor. Muschiul se orneaza cu sosul de ananas si masline si cu patrunjel proaspat, tocat marunt:)

Poft buna!:P

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise