Muschiulet impletit cu paste

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 muschiuleti de porc
  • 300 grame paste subtiri(spaghete sau fidea groasa)
  • 1 plic sos vanatoresc
  • 200 grame smantana
  • 200 grame ciuperci

Mod de preparare

Se taie muschiuletii in patru fasii,pe lungime dar capatul mai gros sa ramana \"legat\".Se impletesc muschiuletii ,la capat pentru a nu se desface se prind cu scobitori.se pun la prajit pe gratar.Cand sunt rumeniti se toarna peste ei sosul vanatoresc preparat si inca 250 ml apa.Se adauga si ciupercile taiate felii.Se lasa sa fiarba inabusit pana cand se ingroasa sosul.

Separat se fierb si s scurg pastele,se trec printr-un jet de apa rece apoi se rumenesc usor in unt.Se aseaza pe un platou pastele iar peste ele muschiuletii cu sosul .Se mai poate adauga si smantana.

Eu folosesc pastele de la supa instant Rolton(3 pachte) si le prepar dupa instructiunile de pe plic dar nu mai pun si pliculetul d grasime iar cand sunt \"umflate\" le scurg.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise