Negresa glazurata de post preparata la Philips multicooker

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g faina
  • un varf de cutit de sare
  • o lingura rasa bicarbonat
  • 100 g zahar
  • un plic zahar vanilat
  • 100 g miez de nuca
  • 3-4 linguri cu varf cacao
  • 3 linguri gem de gutui cu nuca
  • 200 ml apa
  • 50 ml ulei
  • esenta de rom si de portocala dupa gust
  • 70 g ciocolata de post
  • (puteti adauga in compozitie la alegere miez de nuca, alune , stafide, nuca de cocos )
  • Glazura
  • 100 g ciocolata de post
  • 2 linguri de cafea preparata

Mod de preparare

Amestecam faina, zahar, nuca, bicarbonatul, cacaoa si sarea.Peste amestecul rezultat turnam apa, uleiul, esente dupa gust si gemul . Incorporam ciocolata topita la bain marie cu 2 linguri de apa si amestecam pana se omogenizeaza compozitia.

Turnam compozitia in vasul de gatit uns cu ulei si setam programul pentru 45 de minute BAKE pentru coacere.

Asteptam sa se raceasca , aranjam glazura, o portionam dupa preferinta si presaram nuca dupa gust.

Ciocolata se rupe in bucati , se amesteca cu cafeaua si se topeste la bain marie .Se foloseste dupa ce s-a racit.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise