Negresa vegana cu dovlecei

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 200 g Green Sugar
  • - 125 ml ulei de floarea-soarelui
  • - 240 g faina alba
  • - 30 g cacao
  • - 2 cani* dovlecei rasi si storsi de zeama
  • - vanilie
  • - 1/2 lingurita sare
  • - 1 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
  • - 150 g ciocolata amaruie cu minim 70% cacao
  • * 1 cana= 250 ml

Mod de preparare

Preincalziti cuptorul la 180 gradeC. Tapetati o tava pentru prajituri cu hartie de copt. Dovleceii ii radeti cu tot cu coaja, excesul de apa il eliminati. Masurati doua cani de dovlecei rasi si bine scursi de apa.

Intr-un bol adaugati toate ingredientele uscate, le amestecati. Adaugati uleiul si dovleceii. Omogenizati bine. Ciocolata o taiati cu un cutit bucatele potrivite.

Turnati prajitura in tava si o nivelati usor. O dati la cuptor pentru 45 de minute.

O lasati sa se raceasca complet in tava si dupa o taiati.

Reteta pregatita de Isabela, isabelacuisine.ro, cu produsele oferite de Green Sugar si Laboratoarele Remedia.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise