Nuante de verde

Timp pregatire
39 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un borcan de 400 g de mazăre boabe
  • 1 legătură de ceapa verde(eu am pus hajmă)
  • 4 castraveţi muraţi
  • 1 lingură de maioneză
  • 1 lingură de iaurt(smântână)
  • sare
  • 1 ou fiert

Mod de preparare

Se taie ceapa mărunt şi se sărează puţin. Se taie castraveţii feliuţe subţiri, după ce au fost tăiaţi în 4, pe lung.

Se adaugă mazărea, iaurtul şi maioneza.

Se ornează cu felii de ou sau frunze de pătrunjel (să fie tot verde!)

Pentru varianta light se poate pune doar ulei de mmmmasline ca sos.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise