Nuante de verde

Timp pregatire
39 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un borcan de 400 g de mazăre boabe
  • 1 legătură de ceapa verde(eu am pus hajmă)
  • 4 castraveţi muraţi
  • 1 lingură de maioneză
  • 1 lingură de iaurt(smântână)
  • sare
  • 1 ou fiert

Mod de preparare

Se taie ceapa mărunt şi se sărează puţin. Se taie castraveţii feliuţe subţiri, după ce au fost tăiaţi în 4, pe lung.

Se adaugă mazărea, iaurtul şi maioneza.

Se ornează cu felii de ou sau frunze de pătrunjel (să fie tot verde!)

Pentru varianta light se poate pune doar ulei de mmmmasline ca sos.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise