Nuci picante pentru vin

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg. miez de nucă
  • 5 linguri ulei de măsline
  • 2 linguriţe seminţe de susan
  • 1 linguriţă pastă sau pudră de ardei iute
  • 1 linguriţă chimen măcinat
  • sare după gust.

Mod de preparare

Într-o tigaie de fontă se încinge uleiul şi se prăjeşte miezul de nucă la foc mic. Se adaugă susanul şi ardeiul iute. Se amestecă timp de 1 minut, apoi se presară chimenul măcinat şi se sărează după gust.

Se pot servi cu vin sau bere.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise