Oatcakes

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne de oaie
  • 60g faina integrala
  • 1 lingura de bicarbonat
  • Sare
  • O lingura de untura
  • Apa fiarta

Mod de preparare

1. Se pre-incalzeste cuptorul la 250-400 grade C.

2. Se unge o tava cu grasime

3. Se toepste untura la foc mediu

4. Se aseaza toate ingredientele uscate intr-un vas si se adauga o lingura de untura topita si apa fiarta.

5. Se amesteca folosind un cutit cu lama rotunda pana cand se formeaza un aluat

6. Se presara un vas cu carne de oaie si se adauga apoi aluatul

7. Se taie aluatul in doua si se pune o bucata deoparte

8. Cealalta bucata se intinde folosind un invartitor pana cand aluatula se subtie la 5 mm.

9. Se imparte in cat de multe outcake permite aluatul. Acestea se aseaza apoi in tava unsa.

10. Rasturile se pun deoparte si se rpeta pasii 8 si 9 cu cealalta jumatate.

11. Resturile se amesteca pana iau forma unei bile, si se repeta pasii 8 si 9 inca o data.

12. Se aseaza tava cu oatcakes in cuptorul fierbinte pentru 10 min pana cand marginile devin brun-aurii.

13. Se scot din cuptor si se aseaza la racit.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise