Oatcakes

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne de oaie
  • 60g faina integrala
  • 1 lingura de bicarbonat
  • Sare
  • O lingura de untura
  • Apa fiarta

Mod de preparare

1. Se pre-incalzeste cuptorul la 250-400 grade C.

2. Se unge o tava cu grasime

3. Se toepste untura la foc mediu

4. Se aseaza toate ingredientele uscate intr-un vas si se adauga o lingura de untura topita si apa fiarta.

5. Se amesteca folosind un cutit cu lama rotunda pana cand se formeaza un aluat

6. Se presara un vas cu carne de oaie si se adauga apoi aluatul

7. Se taie aluatul in doua si se pune o bucata deoparte

8. Cealalta bucata se intinde folosind un invartitor pana cand aluatula se subtie la 5 mm.

9. Se imparte in cat de multe outcake permite aluatul. Acestea se aseaza apoi in tava unsa.

10. Rasturile se pun deoparte si se rpeta pasii 8 si 9 cu cealalta jumatate.

11. Resturile se amesteca pana iau forma unei bile, si se repeta pasii 8 si 9 inca o data.

12. Se aseaza tava cu oatcakes in cuptorul fierbinte pentru 10 min pana cand marginile devin brun-aurii.

13. Se scot din cuptor si se aseaza la racit.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise